öppen
aktivitet

MC Tur - Heldag

Vi samlas på Motorsport AB i Landskrona mellan kl...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stuverigatan 1 Landskrona
Kostnad Gratis!
MCiP

Vi samlas på Motorsport AB i Landskrona mellan kl. 10.​00 – 11.​00 för fika och fralla. Vi stannar för bensträckare varje timme. Inga avgifter. Färden kommer att gå via Åstorp, Källna, Aggarp, Rössjöholm, Munka-Ljungby, Magretetorp, Båstad med Italienska vägen till Hov.​
Stopp 1: Tajes i Våxtorp. Fika/​mat.​
Stopp 2: Skottorp
Stopp 3: Kyrkan i Båstad
Stopp 4: Hovs hallar
Det bli härliga hojvägar, både krokiga och backiga, men vädret ska helst vara soligt för att utsikten från Hallandsåsen skall vara maxad. Rundan kommer att bli ca 20 mil lång och vara till kl. 17.​00 – 18.​00. Alla typer av motorcyklar är välkomna!
Om du vill se bilder och film från denna och tidigare Temarundor, gå in på
www.​picasaweb.​google.​se/​hojrundor

Jag kan varmt rekommendera denna träff och mc-tur. Motorsportbutiken bjuder på fralla med pålägg och varmt dricka vid start !

Eftersom jag lägger upp denna aktivitet med god framförhållning, finns no excuse till att ni inte har fått era hojar igång och i trafik eller andra invändningar att inte kunna deltaga! För dem som vill och har tid att putsa upp hojen för glädjens skull efter vintervilan,helt ok,, men inte absolut måste. Det viktiga är att ni kan komma med ut i naturen!

Ni får gärna ta med er passaregare om ni vill och bli tillfrågade från övriga cip medlemmar för dem som vill följa med och för ni som normalt brukar köra solo. Se då till att skyddskläder kan ombesörjas och att försäkringen även täcker passagerare. Ni kan fråga era egna försäkringsbolag om ni är osäker! Jag kör inte solo,, så min bönpall är upptagen!

OBS! Jag eller vi utgår från Helsingborg och samlas vid Sundstorgets parkering framför statyn av ridande hästen fast andra sidan gatan där det finns mc-parkering.​

Kl 09,00 samlas vi och avfärd till Landskrona kl 09,15 och endast småvägar till start i Landskrona , ,,,kom gärna tidigare än tio så kan vi prata lite!

Vid regn ställer jag in aktiviteten!!

Tags: fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.