öppen
aktivitet

West side story uppdaterad

Det här är första gången jag anmäler en cip-aktivi...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Nöjesteatern
Amiralsgatan 35 (040-791 80 till Nöjesteatern) Malmö
Dold info visas när du registrerat dig.

Det här är första gången jag anmäler en cip-aktivitet. :-)<br />Har aldrig varit på Nöjesteatern men har länge velat besöka den. Och nu när de visar West side story så passar jag på. En av världens mest kända musikaler.​<br />Det är ingen billig föreställning men förhoppningsvis värd sitt pris. :-)<br />Har ännu inte bokat plats men planerar göra det i helgen. Har inga problem att gå dit själv men vill annonsera här om det finns folk som vill följa med. Kanske vi kan ta ett eftersnack över en öl/​ett glas vin/​alkoholfritt efteråt om man känner för det.​<br />Uppdatering.​<br />Du kan boka biljett här.​<br /><a href= http://www.nojesteatern.se/ target="_blank">http://www.​nojesteatern.​se/​</a><br />Jag har nu bokat in en plats till mig på rad 10 plats 237 främre sektionen.​ingång vänster. Det var (är?​) några lediga platser nära på samma rad när jag bokade.​

Tags: teater musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.