öppen
aktivitet

Teddy Kaiser en härlig trubadur

En go kväll invid vattnet m vänner o levande musik...
Fler tips på aktiviteter.
Aktiviteten har ställts in.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Porter Pelle Adolf Edelsvärds gata 1 Göteborg
Kostnad egen
2020-08-06 23:59
4 (Annars ställs aktiviteten in)
10 (10 platser kvar)

Teddy Kaiser, Chicago

Exlusiv spelning med begränsad antal gäster. Risk för att det blir fullsatt men jag bokar bord för oss så fort nog många bestämt sig och bokat in sig på aktiviteten ;)

Teddy är en amerikansk musiker/​trubadur, född i Chicago, som tog sitt pick och pack över Atlanten. Med siktet inställt på Sverige, hamnade Kaiser i ”det goa Göteborg”. För många som hänger på krogar och pubar i stan, är Teddy Kaiser inget nytt namn då han ofta musicerar på Dubliner mm. Han har en bred repertoar och underhåller sin publik med en mix av rock, country och blues, men även irländsk folkmusik och sånger ur musikaler. Så det är bara att luta sig tillbaka och njuta när denna karismatiska artist får igång våra livsandar.​

Teddy spelar lördag 8/​8

Born & raised in Chicago, Illinois; Teddy grew up listening to music non-stop. Today, Teddy resides in Gothenburg, Sweden and shares with his audiences a wide selection of Rock, Country and Blues. A genuine American troubadour with a Scandinavian touch.​

<p dold@mail /p>
Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.