öppen
aktivitet

midsommar på Vaxtuna Gård

Hej I år tänkte jag att vi kunde fira midsommar ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Vaxtuna gård nära roslagskulla kyrka Stockholm
2021-06-21 23:59
3 (Annars ställs aktiviteten in)
15 (11 platser kvar)

Hej

I år tänkte jag att vi kunde fira midsommar hos mig på landet nära Roslagskulla kyrka. Det blir knytkalas och vi tar med oss av det vi själva gillar för att bjuda andra. dvs egen matsäck är inte ok. Vi träffas vid tolv och gör iordning ett fint midsommarbord utomhus med alla tillbehör. Sedan äter vi och sjunger och har så mycket midsommar vi bara orkar hela eftermiddagen. Vi dricker alkohol men i rimliga mängder.

Några kanske vill träffas lite tidigare och plocka blommor och löv till en midsommarstång?

Vi går en promenad på kvällen för ett dopp i sjön.

Vi kan vara många utomhus. Jag har några gästsängar så några kan sova kvar. Och det går bra att ta med tält om man vill sova i tält.

<p dold@mail /p>

Resa hit är bäst med bil men det går att åka buss till Justerö Vägskäl och bli hämtad där med bil. Tidigare år har det löst sig genom att några få haft bil och generöst skjutsat de andra.

<p dold@mail /p>

Tags: resa

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.