Trevlig
plats
Tillbaka

Lorensbergsteatern

Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(5 röster)
031-708 62 00
Berzeliigatan 4
Lorensbergsteatern är belägen i Lorensbergsparken intill Götaplatsen och Elite Park Avenue hotell. Intill teatern ligger ett parkeringsdäck, med infart från Södra vägen och Berzeliigatan. Närmsta större parkering är Heden.

Spårvagn 4 och 5, stig av på hållplats Berzeliigatan. Buss 42 och 45, stig av på hållplats Götaplatsen.

Lorensbergsteatern har 790 platser. Max 4 rullstolar per föreställning. Måste anges vid beställning, eftersom vi tar bort stolar i salongen för att få plats med rullstolar. Handikappramp (höger sida om entrén) och handikapptoalett finns. Salongen är utrustad med T-slinga.

Med hänsyn till vår publik och vår ensemble, tillåter vi inga späd- och småbarn i salongen under föreställningen. Denna regel gäller även med hänsyn till späd- och småbarn för att skydda deras hörsel då det under föreställningen kan förekomma höga ljud.

På grund av brandföreskrifter måste alla besökare, oavsett ålder, ha en egen biljett. Barnvagnar får ej medtagas in i salongen.​
Får det vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vi är så nyfikna på att höra hur du hittat hit. Vi hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.