På grund av Covid-19 uppmuntrar vi till fler digitala aktiviteter. För tips och idéer så är det bara att kika i kalendern eller vår sida om digitala aktiviteter.
Mer information om pandemin hittar du på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Magi på VictoriaTeatern i Malmö!

Tid: 24 Mars 2016 19:30
Region: Malmö
Plats: Victoriateatern
Adress: Södra Förstadsgatan 18, Malmö
Karta: Hitta.se, Google maps
Kostnad: 260
Hemsida: http://www.victoria.se/

MINOR MIRACLES En magishow med trollkarlarna Malin Nilsson och Charlie Caper.

Minor Miracles är en sensationsshow om de små sakerna i livet. En "Va?! hur är det möjligt?!!"-upplevelse. En hyllning till 200 år av illusioner och dess publik. En föreställning som inte har några lösningar, men beundrar gärna problemen...

"Inte bara roligt, utan fenomenalt!" (Ystads Allehanda)

Spelas: 24-26 mars, kl. 19.30 på Victoria Teatern i Malmö.

Biljetter och information: http://www.victoria.se/index.php/se/component/k2/item/239-24-26-3-nilsson-caper

* * *

MALIN NILSSON är känd för sin varietéinspirerade stil och prestigelösa interaktion med publiken. Hon har gett 120 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood, samarbetat med Drottningholms Slottsteater och kan skryta med att ha vunnit de Svenska -och de Nordiska Mästerskapen i Magi.

CHARLIE CAPER blev ett namn med svenska folket då han vann ”Talang" 2009. Vi har även sett honom i tv-programmet ”Helt Magiskt” på SVT. Charlie Caper har uppträtt i 42 länder och rest fyra gånger runt jorden med sin show! Han har blivit utnämnd till världens främsta Street Magic Act vid The World Championship of Street Magic, i tyska St. Wendel.

MALIN NILSSON och CHARLIE CAPER har tidigare gett 97 föreställningar på Kristall Palatset i Leipzig, gett 20 publikhyllade shower på The Edinburg Fringe Festival och fått pris för Best Magic Show på världens näst största scenkonst-festival i Australien!

Tipsare

Arrangerat: 10 aktiviteter
Besökt: 151 aktiviteter
Senast aktiv: Jul-2019