öppen
aktivitet
Tillbaka

Stajl by Malmö

Intresserad av design? Då lär du få ditt lystmäte ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö

Intresserad av design? Då lär du få ditt lystmäte här!
Vi ses vid bageriet på S:t Knuts torg för att ta del av vad malmös alla duktiga designers har att visa upp.​
Kontaktuppgift och webblänkar i rutorna intill.​
Så här presenterar de evenemanget:
>Stajl by Malmö har samlat Malmös bästa modedesigners under ett namn och presenterar varje år dessa i ett modemagasin med bilder på deras kreationer samt anordnar en stor Design Bazaar på St. Knuts torg som normalt infaller i augusti varje år. Evenemanget startades 2005 och har dragit tusentals besökare varje år. </p dolt nummer p> Stajl by Malmö handlar om att stimulera kreativitet och uppfylla drömmar för kreatörer med alla möjliga bakgrunder. Tanken är att skapa möjligheter för utbildade designers att jobba och verka inom vår stad. Samtidigt vill vi också ge Malmöborna möjlighet att upptäcka det enorma utbudet av designade varor som Malmös talangfulla kreatörer har skapat. På lång sikt vill Stajl by Malmö etablera tanken på att lokalt tillverkade unika varor är mer attraktiva än varor från stora klädeskedjor. Desto mer den tanken etableras desto större blir efterfrågan på att kreatörerna startar egna företag. På så sätt stödjer projektet indirekt det inhemska näringslivet<.

Tags: kultur

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.