öppen
aktivitet

Intervallträning skansen trapporna + ev fika efteråt

Hej! Jag kopierar denna aktiviteten. Dock så ska j...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Skansen Kronan
Skansberget, Linnestaden (0317113033 till Skansen Kronan) Göteborg

Hej!
Jag kopierar denna aktiviteten. Dock så ska jag köra lite annorlunda (se ursprunglig text nedan). Mitt träningsprogram säger att jag ska köra backintervaller med 14kg ryggsäck under 32 minuter på torsdag. De som vill köra full rulle enligt nedan är också välkomna. Jag tänkte försöka köra detta varje torsdag fram till skidåkning vecka 12. Dock kommer nog en del arbetsresor ställa till det lite.​
Jag vet inte hur trapporna ser ut nu när det är snö ute. Jag tar på mig löparbroddar och hoppas att det ska gå bra. Eftersom jag inte tränar för att gå ner i vikt så kan jag tänka mig att besöka en café efteråt. Man kan välja att bara komma till fiket, bara till träningen eller bägge. :-)

031-numret går till Skansen Kronan. Jag lyckas inte bli av med det.​

Ursprunglig text från när Capron höll i det hela:
Hej ! Jag tänkte nu köra VO2max träning i skansen trapporna. Satsar på 10 vändor full rulle upp och lunk nerför. Detta är ett mycket tids effektivt sätt att träna på dessutiom så sliter det inte så mycket på leder och knän. Denna träning passar alla ingen blir i alla fall ifrånsprungen. Vi ses där trappan början vid slutet av östra skansgatan.​

Tags: träna

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.