öppen
aktivitet
Tillbaka

Hbg/Malmö: Grillkväll!

Kl.16 spikar vi nu. Det blir ingen frisbeegolf tid...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Gröningen, Hbg Digitalt (Mer info kommer efter att du anmält dig.)
Kl.​16 spikar vi nu. Det blir ingen frisbeegolf tidigare under dagen innan grillningen, utan vi drar igång 16 med kubbspel och vad vi nu harFörbrödringen mellan Helsingborg och Malmö fortsätter! Så här sista helgen med Skånetrafikens sommarkort måste vi bara få till en interurbant förbrödrande CiP-aktivitet som alla i Skåne med lätthet kan besöka! Samtidigt är det här ett utmärkt tillfälle att utåt visa upp en kontrast till Stefanidis-incidenten där Malmö och Helsingborg framstår som rivaliserande städer. Pytsan! Vi är flera cippare som är levande bevis för motsatsen, och därför denna grillkväll som ännu ett led i denna förbrödring de båda städerna emellan! HD och Sydsenskan är inbjudna, men som vanligt behöver inte den som inte vill vara med på bild vara det.​Så spara två klipp på sommarkortet och häng på till Helsingborg för en grillfest de la grande! Alla tar med egen mat, men i tråden nedan går det ju bra att synka såväl mat som grillar.​Någon som har kubbspel, boccia, kubb och annat kul? Själv tar jag med crocket.​Ses på Gröningen i Helsingborg den 11:e!
Tags: kubb

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.