öppen
aktivitet

Danmark över dagen 50 kr med buffé 169 kr

Jag och gbgmika planerar att åka till Danmark över...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stena Danica, Danmarksterminalen
Masthuggskajen Göteborg
Kostnad 50 kr/169 kr
Inaktiv profil

Jag och gbgmika planerar att åka till Danmark över dagen, nu kör Stena Line med kraftig nedsatta priser som ni märker... Vi knepade och knåpade för att hitta ett lämpligt datum så att folk har pengar och att det är på helgen då de flesta är lediga. Det vi bestämde var att vi åker den 19/​10. Det är en Lördag och dagen ser ut på följande sätt:

8.​30 Samling vid trapporna upp mot baren INNE I terminalen

9.​15 Danica avgår

10.​45 Äter vi utav buffén som är förbeställd (Det är självklart valfritt att inte äta utav denna. SKRIV i listan som vi har lagt upp hur ni vill göra!

12.​30 Är vi i Fredrikshavn (De har inte stängt idag pga att Sverige har röd dag)

Under den korta stunden vi är i Fredrikshavn kollar vi om Dammsgaard har något bra erbjudande eller någon utav de andra affärerna.​

14.​00 Går Danica tillbaka mot mot Göteborg där vi 17.​25

Det som gäller nu är att jag behöver få in pengar SNARAST på mitt (Freddemannen) konto från er! Numret får ni utav mig i ett pm. När allt är betalt och klart kan man inte ta bort sig då jag bokar resan nu på Tisdag 3/​9! Skriv också ert nickmame när ni betalar in pengarna. TACK!

Vi hoppas på en dejlig tur...

Vänligen era reiselaiter Fredrik och Michael

AKTIVITETEN ÄR BARNFRI!

Tags: resa mat barn

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.