öppen
aktivitet
Tillbaka

Mat ,senare nattklubb?

En Foundue kväll på Elysee´! Elysee´har gjort sig ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Lilla Nygatan 1 Malmö
Kostnad Det som du
En Foundue kväll på Elysee´! Elysee´har gjort sig mest känd för deras fonduer. Sallads buffe kan även erbjudas för dem som är vegetarianer. Gå in på eniro och se deras menylista och drycker vad dem har att erbjuda! Efter maten tänker jag att sällskapet besöker Swing Inns nightclub. Jag kommer att lägga in det som separat aktivitet för dem som väljer bort restaurangbesöket.​
Väl mött inne på Elysee´ Jag kommer att beställa bord för city polarna och vill har er anmälan senast fredagen den 25:e januari..

Kompletterande uppgifter!::
Jag har fått information om att under kvällen kommer det folk från MP-Knutter.. Dem är ca 20 personer. Det är motorcykkel entusiaster som bokat upp Elyssée. Spridd Mc Folk från Nordvästra Skåne som kör olika märken och stil av cyklar. Dem flesta kommer att besöka nattklubben Swing. Ett ypperligt tillfälle att växla intressen kring hojandet och erfarenhets utbyte och vida upplevelse på hoj under kvällen!

Välkommen! Jag ser fram att få träffa er!





P.​s Mer info kan lämnas här under! Fri inträde till nattklubb Swing Inn efter maten har jag ordnat! Skriv upp er under seperat lista i kalendern om besöket! Så jag får in er på gästlistan D.​s
Tags: mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.