öppen
aktivitet
Tillbaka

HEALINGKVÄLL - prova på tillfälle

Det finns olika former av healing, men de har alla...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Godtemplargården Helsingborg
Kostnad 80:-
Det finns olika former av healing, men de har alla en sak gemensamt; nämligen att hjälpa kroppen att komma i balans, så att en självläkningsprocess kan påbörjas. Upplevelserna och resultatet av healingen kan variera från person till person.

Vi inleder healingkvällen med ett kort föredrag av Helene Tani, där hon berättar om vad healing är, vilka effekter det kan ha och i vilka sammanhang vi kan använda oss av detta redskap. Hon avslutar sitt anförande med en kort meditation, varefter de som vill får möjlighet att ?prova på? healing, hos någon av de medverkande utövarna.

<br dolt nummer br>
Vi kan samåka till Ängelholm för denna kväll. Föredragen bruka hålla på till 9, ibland mer beroende på intresse och föredragshållare. Jag har varit på en del föredrag på Godtemplargården och tycker att det alltid är intressant mer eller mindre.
Tags: kurs föredrag

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.