öppen
aktivitet

What do the Foxes say?

Som många av er vet så har  HelenC76  slutat skapa...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Foxes
Gibraltargatan 8 (031-163848 till Foxes) Göteborg
Kostnad Egen
2016-05-20 15:00
6 (Annars ställs aktiviteten in)
20 (0 platser kvar)

Som många av er vet så har HelenC76 slutat skapa nya AW aktiviteter, och där ett vakuum uppstår, tränger sig snart in sig något annat :)

Med HelenC76 som rådgivare har jag nu tagit upp facklan och på hennes rekomendation startar jag nu den första (av förhoppningsvis många HelenC76-guidade) AW aktiviteten! Vi testar vattnet försiktigt genom att besöka FOXES på Gibraltargatan 8 för att se om de är så bra som HelenC76 otestat tror att de är. Så här skriver de om sig själva:

"Hos oss får du en perfekt start på Fredagskvällen! Vi erbjuder en After Work med en god och fräsch Mexikanskinspirerad Taco-buffé!

För 99 kr får ni Matbuffé inkl. Öl, Vin eller Lättdryck. Buffén står framdukad mellan 16-19!

Om ni hellre vill ha en festligare måltid finns Ala Carte-menyn att tillgå.​"

Varken jag eller HelenC76 har varit där, men hennes djungeltrummor brukar ju inte ljuga, så jag tror det blir minst lika lyckat som alla hennes andra AW träffar har varit! 

Då bordsbokning kräver att alla äter, så har jag valt att inte boka bord. Vi möts vi baren och minglar oss fram genom natten helt enkelt! Vem vet vilka äventyr vi beger oss in på? ;)

Tags: afterwork

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.