öppen
aktivitet

AW med allsång

Dags för AW. Det kommer att bli en underbar dag på...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Folkets Park stora ingången
Adress saknas Malmö
https://

Dags för AW. Det kommer att bli en underbar dag på torsdag har vi tur så är vädret också bra. Ta med ngt gott att äta och dricka. Jag sätter mig på en filt framför scenen. Kom när ni har lust jag tänker vara där kl 17 och tycker det vore kul med sällskap då. Klockan 19 blir det allsång.​

"Det är äntligen dags för årets första allsång! Kom och sjung med i de största svenska hitsen från de senaste hundra åren!

Tillsammans med husbandet och gästartisterna Kalle Lind, Anna och Malin från Calaisa och Emma Hansson Lövgren, tar konferenciern Kristoffer Jonzon med dig på en musikalisk hitkavalkad genom de senaste seklet.​"

<p dolt nummer /p>

Segmentering: Det har blivit populärt med segmentering så då vill jag ju också ha det

Denna aktivitet är för män eller kvinnor, fast detta är inget krav. Om man är kvinna och snygg så är det inget hinder. Men jag önskar att man är glad och positiv eller åtminstånde försöker vara glad och positiv :-).​ 

Hjärtligt välkomna, hoppas vi blir många

Mvh Gustav

Tags: afterwork musik sång

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.