öppen
aktivitet

Konsert: Skapa och Gone fishing

Detta är en del av Kulturkalaset och kostar sålede...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

GöteborgsOperan
Christina Nilssons Gata, 41104 Göte (031-10 80 00 till GöteborgsOperan) Göteborg
Kostnad Gratis
Dold info visas när du registrerat dig.

Detta är en del av Kulturkalaset och kostar således inget. Observara att biljett måste bokas fast det är gratis. Jag har bokat på rad 17 plats 629 om nån vill följa med och boka i närheten. Från Göteborgsoperans hemsida om konserten: " Skapa: Under Kulturkalaset får ett gäng ungdomar skapa ett nytt musikteaterverk tillsammans med professionella sångare och musiker. Detta spännande arbete sker inom ramen för Skapa, GöteborgsOperans kreativa verksamhet med inriktning på deltagande och lärande.​

Om Gone fishing: Ett potpurri av operamusik arrangerat för diskantröster, sopransolist och instrumentensemble.​

Den ständiga kampen mellan gott och ont, frågorna om vad en människa är och hur vi är mot varandra. Allt i en kombination som vill få dig att närma dig operans underbara värld!I Diskantkörens uppsättning av Gone fishing har vi valt att låta Drottningen vara sinnebilden för allting. Det goda, det onda, vuxenvärlden, frågorna och lösningarna. Kluvenheten, tveksamheten och självklarheten. Går det att enkelt säga vem som är god och ond i världen? Finns det ens goda och onda människor eller är det bara goda och onda handlingar vi gör?​"

Tags: musik konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.