öppen
aktivitet

Stadsparkens skördefest i LUND

På skördefesten kan du handla färska och förädlade...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stadsparken Lund
Stadsparksgången Lund
8 (7 platser kvar)
https://

På skördefesten kan du handla färska och förädlade gröna produkter, dela erfarenheter med andra odlare, prova på hantverk och åka hästdragen vagn. Har du egna äpplen, kom hit och gör äppelmust - ta med dunk!

Skördefesten inleds med en skottkärreparad från Stortorget, via Lilla Fiskaregatan till Stadsparken. Samling på torget 10.​45, start kl 11.​00. Gå med och rulla din egen skottkärra fylld av höstens frukter. Alte Kamererens musik följer oss hela vägen till parken!

Passa på att köpa ekologiskt: grönsaker, frukt, ostar, bröd, honung, pasta, bär, chili, kryddor, marmelad och mycket annat. Odlare, odlingsgrupper och föreningar delar med sig av erfarenheter och odlarglädje. Här kan du också träffa bökande grisar och betande kvigor-och hoppa i halm!

Hungrig? Det som serveras är till stora delar ekologiskt, närodlat och hemlagat: squashbiffar, grillad korv, hamburgare, tikka masala, kaffe & kakor, vegan-kafé, munkar,våfflor, nypressad äppelmust,smoothies och mycket mer.​

Jag tar tåget från Triangeln:

  • Avg: Triangeln 10:22 -Malmö C 10:29
  • Ankomst 10:39 Lund C
  • MÖTESPLATS: Korsningen Nygatan/​Svanevägen
  • Tags: musik fika

    För dig som kommer

    Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
    Alla här är ute efter
    upplevelser med
    andra människor
    - Martin, Citypolare
    Får det lov att vara en kaka?

    Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
    Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.