öppen
aktivitet

Sommar Salsa

Saknar ni salsa i Helsingborg i sommar? Då gör vi ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Gröningen Helsingborg
Saknar ni salsa i Helsingborg i sommar? Då gör vi något åt det nu! Vi samlas på Gröningen i höjd med järnvägsmännens badbrygga och dansar.​Vi håller på så länge vi orkar och tycker det är kul. Vi har dessutom den bästa kryddan till salsan av dem alla. En tvättäkta Kubansk salsainstruktör Ronay som har lovat att hålla i musiken och instruera oss i både Kubansk salsa och Rueda de casino. Glassrestaurang och mat inom räckhåll för dem som är sugen.​

Aktiviteten är inställt om regn skulle uppstår,eftersom det sker utomhus utan tak.​

Ps. Ronay ställer mer än gärna upp på detta,men några kronor för att täcka hans omkostnader såsom batterier och annat kan vi väl alla bidra med ds.​

(Inom parentes ()
Sprid detta vidare bland dina vänner! Till salsafreaks såväl till den som aldrig dansat ett steg salsa. Faller detta väl ut,kommer det att bli salsa under sommaren när vädret tillåter.​)
Tags: musik dans

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.