öppen
aktivitet

Adriana Lecouvreur

Anna Netrebko sjunger för första gången på Met tit...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Spegeln Bio Malmö
Stortorget Malmö
Kostnad 290kr
https://

Anna Netrebko sjunger för första gången på Met titelrollen i Adriana Lecouvreur. Det handlar om den stora 1700 talsskådespelerskan som blir kär i krigarhjälten Maurizio spelad av Piotr Beczata. I rollerna återfinns även Anita Rachvelishvili som prinsessan av Bouillon, Adrianas rival om Maurizios gunst. Speciellt Rachvelishvili har gjort en kometkarriär efter sitt sensationella genombrott i Carmen på Met 2014. Se youtube; Anita Rachvelishvili, Carmen the Met 2014 "L'amour est un oiseau rebelle".​För mer info se spegelns hemsida eller N.​Y. times recension av Adriana Lecouvreur. Jag sitter i den övre foajén en halvtimme före föreställningens början.​

Pris 290kr Föreställningen visas även lördag den 12 januari kl. 19.​00 då till ett pris av 320kr.​

Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.