öppen
aktivitet

VA Rocks + gäster - fri entré

Sista minuten på KB. Missa inte!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

KB
Bergsgatan 18 Malmö
Kostnad Fri entré

Sista minuten. Missa inte denna rockiga kväll på KB - fri entré

KB inför ett nytt koncept "Local bands, Local Brews". Det blir skånsk musik i samverkan med skånska bryggerier. Denna premiärkväll kommer Skånes rocklöfte VA Rocks släppa sin nya skiva "I Love VA Rocks". På scen även också Sticky Dirt och Hedda Hatar. Missa inte denna rockiga kväll som dessutom är FRI ENTRÈ. Lyssna på smakproven nedan. Så här skriver KB på sin hemsida:

Vi på KB är stolta att presentera ett nytt koncept hos oss, som syftar till att värna om våra Skånska tillgångar! Under namnet ”Local Bands, Local Brews” kommer vi, som namnet avslöjar, ägna kvällen åt lokala musikakter och bryggerier. Konceptet har premiär lördag den 11 januari 2020 och kvällen till ära passar Skånes rocklöfte VA Rocks på att fira släppet av sin nya skiva ”I Love VA Rocks”. På scen denna kväll ser vi även Sticky Dirt och Hedda Hatar. Vid tapparna har vi Malmö-baserade Rocket Brewing Company, som just nu är aktuella med hyllningsölen ”Möllans Guld”! Alkoholfria alternativ finns självklart. Fritt inträde under hela konserten, vi ses!

VA ROCKS
VA Rocks har sedan debutskivan ”Pull No Punches” släpptes dragit fram som en ångvält i Sverige, Spanien, UK och Tyskland. Sweden Rock, Malmöfestivalen och Helgeåfestivalen är några höjdpunkter såklart, eller varför inte TV-framträdandet i SVT Musikhjälpen? Det är svårt att motstå deras smittsamma flirt med såväl Runaways och Kiss som Ramones! Trion är nu aktuella med sin andra platta ”I Love Va Rocks” (Metalville/​Rough Trade) som firas med release-gig på KB den 11 januari!

STICKY DIRTY
Det punkiga och sleaziga hårdrocksbandet från Lund gjorde succé på Malmöfestivalen 2019 och gör sig nu redo för en energifylld spelning hos oss! Bandet släppte sitt debutalbum ”Out of Order” 2017 och har sedan dess etablerat sig som en liveakt att räkna med. De beskriver sin musik som gammalmodig rock’n’roll ”kryddat” med snabbt tempo, medryckande melodier med punk rock attityd. Missa inte chansen att fylla ditt huvud med lite ”sticky dirty action” i januari!

HEDDA HATAR
Hedda Hatar är ett Lundabaserat rockband med ett sound som har liknats vid tidiga Black Sabbath och Led Zeppelin, men också Arctic Monkeys. Bandet bjuder på riffbaserad musik med en punkig attityd men i repertoaren gömmer sig även låtar som lutar mer åt indierock-hållet. De vill däremot inte begränsa sig efter genre utan skriver vad de känner för. All musik och text är egenskriven och bandet vill vara med och bidra till en mer jämställd musikbransch. De är aktuella med sitt självbetitlade debutalbumet.​

Här får du några smakprov på VA Rocks

https://www.​youtube.​com/​watch?​v=​AD_gsPYOawY

https://www.​youtube.​com/​watch?​v=​jNlhSx9t5RE

https://www.​youtube.​com/​watch?​v=​D8Dixb7bMl4

Jag är på plats ca kl 19.​00 på KB. Om vi blir ett gäng trots sent utlagd aktivitet kommer jag med förslag till försits.​

Tags: musik konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.