Från och med den 14:e december gäller nya rekommendationer från myndigheterna. Vi utgår från att arrangörer samt deltagare på Citypolarnas aktiviteter så vitt som möjligt efterlever rekommendationerna. Ta hand om er och umgås helst ute eller online tills vidare. Läs mer här.

öppen
aktivitet
Tillbaka

Lübeck med 1 övernattning

Heldag i Lübeck
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara medlem.
Om du redan är medlem kan du logga in nedan.
Tyskland Malmö
Kostnad 800kr
2020-09-15 23:59
1 (Annars ställs aktiviteten in)
3 (2 platser kvar)

Hej

Ska köra till Lübeck och träffa två bekanta och det finns plats i bilen för två personer till.

Det är ingen gemensam aktivitet utan endast en gemensam resa t/​r för en billig peng. Det passar er som vill ut på en snabbtur och se vackra Lübeck, kanske shoppa i stan och gå runt på egen hand i stan. Jag bor centralt i stan på hotell. Ni får boka eget boende men jag hjälper er gärna att boka ett hotellrum i förväg om så önskas. Jag startar köra väldigt tidigt ifrån Lund, kl 03.​00 via Malmö och sen över bron och färjan. Väl framme i Tyskland stannar jag till i Burg på Fleegard och handlar lite dryck & annat. Sen 1 timme tills vi är i Lübeck där jag lämnar er i stan. Vi möts igen på söndag morgon vid mitt hotell och sen kör vi mot färjan. Avfärd 08.​45 från mitt hotell.

OBS! Ni är självklart friska! Ni måste ha med pass & munskydd! Och eftersom vi ska försöka hålla distans så sitter ni i baksätet.

Enkelbiljett på färjan med bil kostar 870kr och Öresundsbron 240kr , och det är endast enkelresa! Förutom det tillkommer bensinpengar.
Jag sätter ett fast pris på resan och det är 800kr per person. Ni får ta er till bestämd plats för upphämtning men jag lämnar av er på hemadress på hemvägen! Betalning via swish!

Efter anmälan här så kontaktar jag er för mer info och betalning.​

Välkomna att följa med på en tur!

Tags: resa

För dig som kommer

Frågor & kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare