öppen
aktivitet

Ullared

Ullared
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Gekås i Ullared
Ullared Göteborg
Kostnad Mellan 45-90 :-
2020-10-03 23:59
2 (Annars ställs aktiviteten in)
3 (1 platser kvar)

Skulle ändra min aktivitet med 2 avstickare som ligger ganska nära varandra , men hann inte uppdatera och skicka iväg mail om det pga serverstrull här, och då var ingen anmäld , men nu plötsligt är det 2 , så ni får tänka efter om ni vill hänga på iaf.​

Jag kommer göra en avstickare till Bräutigams och Naturrum och båda ligger i Fjärås , vid naturrum är det en lång backe att gå nerför och uppått , blir väl ca 1 timme extra resväg då. Så tänk efter och bestämm er .

Mvh / Laxen

Vad kan man göra på en Söndag ? Jag skulle behöva EN fryspåse och då måste man åka dit och köpa EN :=​) Tänkte om någon mer ville följa med och göra några bra fynd, kanske börja köpa julklappar till nära och kära ?

Jag hämtar upp på Mölndal Centrum kl 11 och det tar ca 1 timma ner, sen är det öppet till kl 20.​00 så vi får komprimissa om tid för hemfärd , mig spelar det ingen roll , men kanske någon mer vill nått annat ?

Delar på sopp

1 = 90 :-

2 = 60 :-

3 = 45:-

Nya och gamla Cip´are är naturligtvis välkommna och inga symptom ska ni ha tack.​

Tags: mat shopping

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.