På grund av Covid-19 uppmuntrar vi till fler digitala aktiviteter. För tips och idéer så är det bara att kika i kalendern eller vår sida om digitala aktiviteter.
Mer information om pandemin hittar du på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Tips
aktivitet
Tillbaka

Nobel Prize Museum

Nobel Calling Stockholm - fri entré den 5-12/10
Fler tips på aktiviteter.
Detta är ett tips, vilket betyder att där inte är någon ansvarig arrangör. Du är välkommen att anmäla dig om du tänker gå och så länge ingen har anmält sig som arrangör så är det fritt fram för vem som helst att ta över ansvaret för aktiviteten.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara medlem.
Om du redan är medlem kan du logga in nedan.
Nobel Prize Museum Stockholm
Anonym
 • Nobel Prize Museum med flera platser i Stockholm
 • 5–12 oktober 2020
 • Världens blickar riktas mot Stockholm under den vecka i oktober då årets Nobelpris tillkännages. Det är en vecka då vikten av forskning, vetenskap, litteratur och fred står i fokus. Evenemangen under Nobel Calling Stockholm arrangeras av Nobel Prize Museum i samarbete med Stockholms stad, Karolinska Institutet, KTH, Stockholms universitet, Stockholms stadsbibliotek, Kulturhuset Stadsteatern, Forum/​Debatt, Stockholms stadshus, Stockholms stadsarkiv, Vetenskapsrådet och Riksbanken. Evenemangen genomförs både fysiskt och digitalt. Nobel Prize Museum har fri entré den 5-12 oktober och öppet 11.​00-17.​00.​

  Tags: kultur teater

  För dig som kommer

  Frågor & kommentarer

  Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
  Aktivitetssajt
  utan tvång till dajt.
  - Mitra, Citypolare