öppen
aktivitet

MAGISK VINTERPROMENAD

Det är inte ofta vi i Stockholm har riktig vinter
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Björkhagens T-station , i tunneln. Stockholm
8 (1 platser kvar)

Det är inte ofta vi i Stockholm har riktig vinter så jag tänkte passa på. Det är verkligen MAGISKT en vinterkväll i Nackareservatet . Helt ren och vit snö , milda ljus som lyser , granar och tallar med snö på , knarr under skorna , på håll kan man se skidåkare med pannlampor , frisk och klar luft , stjärnor , måne , och diamanter i snön. Vi går på sandade stadiga gångvägar som är upplysta , men vi är ändå mitt i skogen , och man kan själv välja hur långt man vill gå. Det går att hoppa av vid 3 olika ställen där man kan ta buss eller tunnelbana . Vi fikar inte efteråt för att hålla Coronainkräktarna på avstånd. Och vi håller naturligtvis avstånd till varann under promenaden. Häng på och må bra ! VÄLKOMNA ! ( får inte alla plats så ordnar jag detta igen )

Tags: promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.