öppen
aktivitet

Chokladprovning på distans

Mums! via Teams/Zoom
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö

Var och en anmäler sig själv. 30 platser finns. Så här står det:

Schysst choklad, godare värld – prova choklad och lär dig mer om hur en chokladpralin blir till

Lär dig mer om vägen från kakaoböna till choklad, kakaoodlarnas vardag och utmaningar, och hur choklad kan bli schysstare för människa och miljö medan vi provar god choklad tillsammans på distans!

HUR:
Vi kopplar upp oss till föredraget över Teams/​Zoom, var och en från valfri plats, och provsmakar fem rättvist handlade chokladbitar av olika märken som alla finns att köpa i Malmö. Chokladen skickas hem till dig per post.

Allergener: chokladen är vegansk men kan innehålla, eller innehålla spår av, alla sorters nötter, mandlar, jordnötter, soja och gluten. Ange eventuella allergier eller specialkostbehov i anmälan.​

AVSÄNDARE:
Arrangör är Malmö Fairtrade City. Malmö är sedan 2006 diplomerad som en Fairtrade City – ett resultat av samverkan mellan Malmö stad och lokala aktörer. Målet är mer rättvis handel och ökad etisk konsumtion i hela kommunen. Läs mer om Malmös prisvinnande arbete med rättvis handel och etisk konsumtion på <a href="https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fmalmo.se%2Ffairtrade%3Ffbclid%3DIwAR0MoAfCgV2_rmMZhzSMfa4AMucqIiLqppmxo1bUXSSOGVdcGjn_s-tXBuU&h=AT39rj5-nq4Ffbhwr4MTLSQBhIJgdl-pNDQaLXkZw_bQex2HTZ5Z15LjbxZZ_TNfYAMN_CC1yc5AdEyoqcLlyfGSMVgGYyUWxsHSkadNes_MIEDg7yvvkLu79KeEeP2JJyzI&__tn__=q&c[0]=AT2eu7mgFCrAQMLgbSBFJOUAHxZ7dHSqE2TWRBDPmfq-DRrmnWtONKxLj6MVT5si6rNdx6hklBCcupfCxUEo-bSz7pFW_ufJXs2LpWFHMG2EtLu4gy8uGQNHRs4l6npd1UWmKaKvqmqSpyQyU-nOY1Z8" target="_blank">malmo.​se/​fairtrade

Emily Turgman Gruian, som håller i evenemanget, är föredragshållare, utbildare, strateg och chokladentusiast, med särskilt fokus på rättvis handel och medveten konsumtion.

ANMÄLAN:
Max antal deltagare: 30.​
Sista anmälningsdag är den 30 november och du anmäler dig via den här länken: https://forms.​office.​com/​r/​2zDZXMRcAP

Evenemanget är kostnadsfritt och riktar sig till dig som bor i Malmö.​

Tags: utmaning

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.