öppen
aktivitet

MET: La Traviata

En opera av Giuseppe Verdi
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Biografen Kino
Kyrkogatan 3, Lund (046 - 30 30 80 till Biografen Kino) Lund

Metropolitan direktsänder La Traviata, på lördag kl 18.​00, i salong 1. Föreställningen är 191 minuter (ca 3 timmar) och visas med två pauser. Biljettpris 300 kr. Jag har en fribiljett som jag byter mot en Kaffe och påse Bridgeblandning (godispåse) ur Kinos sortiment. OBS! Fribiljett är tagen nu!

Välkomna/​Ingrid 🎭🎬🎼🥁🎹🎺🎻🎭

Verdi har med La Traviata skapat en av världens vackraste operor. Ta fram näsdukarna och njut av detta vackra kärleksdrama. 5 november livesänder vi den på bio i Sverige.​

Sopranen Nadine Sierra har rollen som den självuppoffrande kurtisanen Violetta, en av operahistoriens största hjältinnor, i denna vibrerande produktion av Michael Mayer. I denna älskade tragedi av Verdi får vi även se tenoren Stephen Costello, som den självupptagne älskaren; barytonen Luca Salsi som hans missnöjde far och maestro Daniele Callegari som dirigent.​

Tags: bio opera bridge film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.