öppen
aktivitet

AW på biblioteket

Hej Dags för dans igen. Det var trevligt sist.
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Medborgarplatsen
Adress saknas Stockholm
2023-05-05 15:00
15 (4 platser kvar)
https://

Hej

Dags för dans igen. Det var trevligt sist. Dansen börjar 18 men redan då är det kö utanför biblioteket. Därför ses vi bakom den inre baren i sofforna ca 17.​30-18.​00. du som kommer först ta ett bord. Baren öppnar kl 16.​00 så vill man ta en öl före 17.​30 går ju det utmärkt.

Vi är några som ska äta innan kl 16.​00 på restaurangen i biblioteket. Vi har bordet till 1730 sedan kommer vi över till sofforna bakom den inre baren.​

Förra gången sågs vi vid sofforna men fick ingen plats där så vi dansade vid spiraltrappan. det funkade bra. Jag kommer skicka mitt telnr till samtliga anmälda på fredag vid 17 tiden

Det är inget krav att äta utan du får vara med och dansa hur som helst.​

Välkomna: gäller alla åldrar och kön. (tror dock att det är 20 årsgräns eller nåt på krogen). Vi som brukar träffas är 50+ men alla är som sagt välkomna. och OM du anmäler dig och vet att du kommer att komma efter 18.​00 vänligen meddela mig det i kommentarerna eller i meddelande.

Här ska dansas!!!

Tags: dans

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.