öppen
aktivitet

Introduktion till Citypolarna i Stockholm

träffa Citypolarnas grundare Christian
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Det här blir en introduktionsträff till Citypolarna i Stockholm, både för dig som är ny på sajten, men som lika mycket vänder sig till dig som varit med ett tag, bara vill hänga lite och kanske bolla lite tankar kring Citypolarna.​

Jag som grundat Citypolarna är i stan över ett par dagar, och vill då gärna passa på att träffa er citypolare här i stan. Inget fancy, kom som du är! Tänker att jag bänkar mig i foajén från kl 17:30. Går bra att komma senare, meddela mig gärna i så fall ungefär när du dyker upp.​

Vi ses i hotellbarhörnan i foajén. Försöker märka upp där vi sitter med "Citypolarna". Funkar även att lyssna efter en skånsk stämma ;)

Tags:

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.