öppen
aktivitet

Promenad med frågor

Efteråt middag på Gyllene Prag
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Botaniska Trädgården
Carl Skottsbergs gata 22 A Göteborg
Kostnad Egen
2024-01-18 23:59
14 (0 platser kvar)
1/20  Promemad
0/20  Promemad
0/20  Promemad
0/14  Testurang
0/14  Testurang

Hej!

Detta event är ett försök att göra nåt för att minnas Oskar, som gick bort 12 november. Vi var några stycken som träffades 28 november för att minnas honom och idén dök upp att göra en quizpromenad där de som vill och kan tar med varsin fråga istället för att en gör alla frågor. Det blir ingen tävling då utan svarar man rätt får man hedern med sig. Ställl frågor från dina intressen. Inga priser delas ut. Det är väl inte omöjligt att Oskars quizpromenader kan fortsätta med någon annan men jag är nog inte rätt person att leda dem i så fall.​

Vi samlas vid Botaniskas entré söndagen den 21 januari kl 14.​30 för promenad i parken och utanför. Jag tänker två timmars promenad och sedan beger vi oss till Gyllene Prag dit vi kommer 17.​00. Det var där Oskar skulle ha sin träff för att prata Buenos Aires. Det är inte längre från Botaniska än att man kan gå till Gyllene Prag. På restaurangen betalar var och en för sig. Jag bokar 14 platser där. Det är frivilligt att gå med och äta. På vandringen kan några till hänga på. Väl mött! Skriv gärna fler än en fråga ifall det skulle vara någon som har en precis likadan!

Klas/​Grönoasfalt

Tags: promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.