öppen
aktivitet

Fira Valborg i Beijers Park: Picknick + bål!

- ooops we do it again!😊
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Beijers Park
Beijersparksgatan 1, malmö Malmö
https://

Vi fortsätter med traditionen (för 10:e gången😊) att fira valborg i mysiga Beijers park med en picknick i härlig CIP-anda och se på bålet framåt kvällkvisten?​

<strong dolt nummer /strong>

Och kanske sedan ett besök efteråt på Mässinghornet eller något annat mysigt ställe som är öppet på kvällen i Kirseberg! Eller dra in till stan och fortsätta där!

Man kan komma när som helst fr.​o.​m kl. 17.​30 och framåt och vi kommer troligtvis att sitta vid dammen. (Skriv upp mitt mobilnr för säkerhet skull)

I år kommer bålet placeras på ett nytt ställe p.​g.​a. brandkårens krav!

Det brukar vara scouterna som håller i bålet och dom brukar hålla på traditionen och tända bålet kl. 20.​00, Jag kommer att uppdatera infon efterhand!

Var och en tar med vad som önskas att äta och dricka samt något att sitta på, ev grill mm annat som önskas... Glöm inte ta med lite extra varma kläder eftersom det brukar bli lite kyligt när solen går ner!

Alla är välkomna, ju fler vi blir desto trevligare! :-) Ser fram emot att träffa er alla!

Det finns bra kommunikationer både med stadsbussarna och gula bussarna!

Vi ses i Beijers park den 30 april! :-)

Tags: picknick

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.