öppen
aktivitet

đŸŽžđŸŽ™ïžđŸŽč Ida Nielsen & The Funkbots!!!

Ida Nielsen & Funkbots! Upplev den funkiga och
Fler tips pÄ aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Pildamsteatern Pildamsparken Malmö Malmö
Kostnad Fri entré

Ida Nielsen & The Funkbots!

"Upplev den funkiga och mångsidiga danska basisten, sångerskan, låtskrivaren och bandledaren Ida Nielsen. En tidigare centralgestalt i inte mindre än två av Princes bakgrundsensembler – New Power Generation och rockinfluerade 3rd Eye Girl.

Från sina tidiga dagar i skolkören till att bli en av världens främsta basister, har Ida genomgått en resa som är lika inspirerande som den är imponerande.​ 

Efter att ha fångat Princes uppmärksamhet under en jam-session på Paisley Park 2010, blev hon snabbt en oumbärlig del av hans musikaliska universum. Denna erfarenhet, att dela scen med en sådan ikon, har inte bara format hennes karriär utan även influerat hennes musikaliska uttryck.​
Med inspiration från funklegendarer som Marcus Miller, Mark King och Larry Graham, har Ida skapat sitt eget kraftfulla ljudlandskap.

Hennes senaste platta, More Sauce, Please!, är en hyllning till funkens storhetstid men bär samtidigt nutida influenser. Albumet är en smältdegel av genrer där hon väver samman element från hiphop, reggae, neo-soul och världsmusik till en oemotståndlig musikalisk upplevelse.​
Missa inte möjligheten att bevittna Idas Nielsen scenmagi i en energifylld och medryckande föreställning.​"

Musiken börjar kl 19.​00, men jag kommer att vara på plats kl. 18.​00 för picknick o samkväm.​ Jag försöker ta plats några rader upp till höger om mittgången. Notera mitt nr för säkerhet skull!

Hoppas vi ses i sommarkvällen!đŸ˜Žâ˜€ïž

Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du mÄste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvÄng till dajt.
- Mitra, Citypolare
FĂ„r det lov att vara en kaka?

Vi försöker Àta sÄ lite kakor som möjligt, men vill gÀrna lÀra kÀnna dig och hoppas dÀrför att du vill ta en fika med oss och berÀtta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hÄlla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gÄngen och en som berÀttar lite mer om hur du anvÀnder sidan. De Àr valfria.