öppen
aktivitet

Blacknuss: Musik i stadsparken

Följ med och lyssna på Blacknuss när de spelar på ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Vita scenen, Stadsparken Lund
Adress saknas Lund
Kostnad Fri entré

Följ med och lyssna på Blacknuss när de spelar på vita scenen i stadsparken i Lund.​

Så här presenteras bandet i Sommarlunds program: "Legendariska Blacknuss är ett svenskt band som har sina rötter från anrika jazzklubben Fasching i Stockholm där grunden till vad som skulle komma att bli ett av Sveriges främsta musikerkollektiv lades. Bandets musikstil var från början mestadels jazz och funk men repertoaren och svänget utvecklades till att gå mer åt soul och R&B-hållet. Medlemmarna har varierat mycket under åren, men trummisen Martin Jonsson har bestått och är den som hela tiden styrt skutan framåt. Än idag är Blacknuss ett av Sveriges absolut främsta liveband.​"

Det vore kul att få sällskap. Jag kommer att vara på plats framför scenen ca klockan 18.​00. Ta gärna med picnic (det gör jag) och något att sitta på.​

Väl mött

Lottenilund

Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.