öppen
aktivitet

Guidad Reiki-meditation!

Få ny energi med guidad Reiki-meditation!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Digitalt (Mer info kommer efter att du anmält dig.)

Reiki-healing är en vetenskapligt bevisad metod att minska stress, lindra oro och få ökad energi. Mycket mer än så kan hända, vilket jag vet av egen erfarenhet, men just nu lovar jag inte mer än så:-)

Häng med på en guidad Reiki-meditation på 20 minuter där jag leder dig igenom en avkopplande session. Efteråt finns möjlighet att diskutera och dela med sig av upplevelser och intryck du fått under meditationen. Du behöver inte göra någonting under sessionen förutom att koppla av och lyssna. Inga förkunskaper krävs inom meditation, Reiki eller någonting annat.​

Jag är certifierad Reiki-master inom Usui/​Holy Fire III® och Kundalini Reiki och behandlar personer både på plats och på distans. Den här meditationen är ingen behandling men kan ändå vara välgörande och ge ny energi.​

Tags: promenad diskussion yoga

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.