öppen
aktivitet

Kungliga Filharmonikerna Gratis!

-och picknick om fint väder!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Sjöhistoriska muséet / Gärdet. Gärdet! Stockholm
<p dolt nummer /p>

13:30 samling, önskan inkommit om samling innan konserten börjar, vi kan väl samlas vid buss-skylten 69'an vid Sjöhistoriska (buss Linje 69 från T- Centralen till hållplatsen Sjöhistoriska Muséet), så kan vi gruppbesluta stå och titta tillsammans på konserten eller vid fint väder hitta en gräsplätt och se lite men höra ändå och picknicka samtidigt eller efter konserten, mycket text, men vi gör ett gruppbeslut 13:30 vid busshållplatsen!

Mvh / Jan 

"FILHARMONIKERNA I DET GRÖNA

En kär tradition och folkfest med Nisse Landgren som gäst på sång och trombon.​

Utomhuskonserten vid Sjöhistoriska museet på Gärdet är en uppskattad sommartradition sedan decennier, alltid mycket populär och välbesökt. Allsång och barnaktiviteter brukar vara andra ingredienser under dagen, som för många är ett ”måste” i Sommarstockholm.​

Norska dirigenten Cathrine Winnes, tidigare chefdirigent för Blåsarsymfonikerna och känd för en bred publik inte minst genom SVT-serien She Composes Like a Man, leder Kungliga Filharmonikerna. Gästartist är ingen mindre än folkkäre Nisse Landgren på både sång och trombon.​". Slut citat.​ 

Tags: konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.