öppen
aktivitet

Social Dining på Riktigt! - Malmö

Social middag ihop med främlingar
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Meddelas senare Malmö
8 (0 platser kvar)
Angående max deltagare
Begränsningen kan vara så enkel som att arrangören önskar umgås i en mindre grupp och det är helt okej. Vill du hitta på något är du mer än välkommen att lägga upp en egen aktivitet istället.

Social Dining är ett koncept som snabbt blev populärt i krogsvängen, där man under tapasliknande former delar sin mat tillsammans med andra vid sitt bord. Men oftast sker det här tillsammans med folk man redan känner. I samband med kampanjen Hela Sverige säger HEJ vill vi på Citypolarna ta det här ett par steg vidare. Nu gör vi Social Dining socialt på riktigt, genom att faktiskt sätta det sociala i fokus!

På Världshejardagen den 21:a november har Citypolarna tagit initiativ till ett antal Social Dining-aktiviteter runt om i landet där vi sätter det sociala i centrum genom att bjuda in människor som ännu inte känner varandra till att säga HEJ och avnjuta en god middag tillsammans ute på stan.​ 

Specifik plats/​restaurang meddelas senare, men vi tänker så här: det ska vara ett ställe med human prisbild så att i princip alla som vill ska ha möjlighet att delta. För att det ska vara möjligt att samtala kring bordet begränsar vi till 8 platser. Om intresset blir större än så, ja då kommer vi helt sonika att duplicera aktiviteten, kanske i olika stadsdelar?  

Har du som anmäler dig kanske tips på vilken restaurang som skulle kunna passa för Social Dining på Riktigt på din ort, tipsa oss gärna! Så ser vi till att skapa ett socialt bord tillsammans på Världshejardagen den 21:a november!

Länk till aktiviteten på kampanjsidan.​

/ Citypolarna.​se

Tags: mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.