Nyårssupé anmälan senast 20191216, svara med menuval så jag kan lägga reservation. Förbetalning á 499 kr sker på plats torsdagar eller fredagar efter kl 15.​00, sista betalningsdagen för att få bokad plats är 20 december. (I mån av plats)
Förrätter
1. Halvgratinerad hummer
2. Carpaccio på oxe. Toppad med sikrom och gräddfil.​
3. Rödbetscarpaccio (Vegan)
Varmrätter
1. Helstekt oxfile serveras med potatisgratäng, ankleversky och smörslungade harri cuverts.​
2. Pocherad torskrygg serveras med krispiga risbollar, tryffelvitvinsås och crudite på betor.​
3. Ugnsbakade rödbetor serveras med rotselleri pure, rostade mandlar och getostcream. (Vegan)
Dessert
1. Mammas Tiramisu
2. Creme brulee
3. Champagnesorbet serveras med bär (Vegan)
Pris: 499 kr
inklusive 1 glas bubbel alternativt 1 alkoholfri välkomstdrink
Välkommen att anmäla och välj menu!.​
mvh
hCloud