öppen
aktivitet

Seans med kvällsfika hos Wasabi Orangeri

Spännande!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

WASABI
Krombyvägen 77 Malmö
Kostnad 390
https://

Jag har aldrig varit på en seans. Nu är det dags att stilla nyfikenheten.​

Har bokat bord för 4. Så kan vi sitta tillsammans. Dvs 3 personer behöver inte själva boka bord.​

Men ni måste ändå swisha till Wasabi i förväg för att betala.

https://fb.​me/​e/​36IFHbtlt

Frågor? Ställ dem till Wasabi.​

Längd: 2 h 30 min

Så här står det:

Nu blir det seans hos oss på Wasabi! Vi får besök av ett medium som kommer hålla en gruppseans, följt av fika med bland annat nybakade scones och frallor - allt i vårt orangeri upplyst av tända ljus.

Om seansen: Seansen håller på i upp till 1,5 timme, följt av fika i caféet. Seansen hålls av mediet Hanna Nilsson. Hanna äger företaget Sol & Måne där hon jobbar som medium och kursledare. Hon är även kunnig inom tarotkort och vägledning. Hanna reserverar sig för att kanske inte alla kommer kunna få kontakt med andra sidan, då hon inte ger budskap om hon inte verkligen fått kontakt.​

<em dolt nummer /em>

Bokning sker antingen via vår bokningssida <a href="https://resos.com/sv/book/wasabi-orangeri-malmo-oxie?fbclid=IwAR3FNuifC9FciDEhZeYFg4KdPNrOALpBVWXKMbPd6Idm0kIn1OA0fUTrYIg" target="_blank">https://resos.​com/​sv/​book/​wasabi-orangeri-malmo-oxie</a dolt nummer /em>

Tags: fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.