öppen
aktivitet

Cykeltur i Danmark

Helsingör- Hornbaek t o r ca 3 mil
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Helsingborg Central
Adress saknas Helsingborg
Kostnad Från 112,- t o r
2024-08-02 23:59
3 (Annars ställs aktiviteten in)
10 (4 platser kvar)

Ja, en Danmarkstur på cykel måste det bli, och turen Helsingör-Hornbaek är så förtrollande vacker! Vi träffas utanför huvudentréen till Helsingborg C kl 09.​30 och cyklar tillsammans till båtarna för  biljettköp. för den som ev vill förköpa biljett så köp standard så att returen kan ändras.​
Räkna med en heldagstur, så ta med rejäl matsäck och allt vad du behöver för en dag i solen. För dig som kommer med tåg till Hbg: ha god marginal då tågen kan vara fulla med cyklar!
Vi cyklar från Helsingör till Hornbaek, ca 1,5 mil och äter, umgås, badar? och strosar omkring i ett par timmar innan återfärd. Håller sig väderprognosen så blir det en fantastisk dag.​

Hoppas vi ses! /Ann-Charlotte

 

 

Ann-Charlotte 

Tags: cykel båt

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.